بیبدن» فیلمی پر التهاب که راوی پرونده جنایی و معماگونه آرمان و غزاله است. پرونده ای که در اذهان عمومی همچنان پر از علامت سوال هاست.

نگاه فیلمساز بیبدن بر مقوله سلامت اجتماعی ستودنی است

به گزارش سلامت نیوز، اعظم صفایی : اولین و شاید پر رنگ ترین ضعف فیلم ساز در سکانس صحبت های سهیل و پدرش در زندان دیده می شود که براحتی به سوالات ذهن مخاطب پاسخ میدهد و اندک کنجکاوی و تمایل به تماشای ادامه فیلم را از بین می برد. در واقع بی بدن با سناریویی قابل پیش بینی برای مخاطب جذابیتی به وجود نمی آورد و حرف خاصی برای گفتن ندارد. پرداخت قصه به موضوع فضای مجازی و نقش پررنگ این بستر در بروز وقایع اینچنینی صرفا نمایشی و بی مایه است.

شخصیت ها به درستی تعریف نشده اند و ابهامات بسیاری راجع به آنها وجود دارد .مثلاً کارکتر بازپرس پرونده باگ های بسیاری دارد و این باگ در سکانس گلاویز شدن او با پدر سهیل مشخص است و کاملا بیانگر عدم تعریف درست نقش یک بازپرس جنایی است که دستخوش احساسات میشود و حرکتی خلاف شخصیت حقیقی بازپرسان جنایی از خود نشان می دهد. ضعف شخصیت پردازی در داستان در دیگر کارکترها هم به چشم میخورد و این موضوع نقطه ضعف اصلی فیلم به حساب می آید. اما جدا از نکات تاریک فیلم خالی از انصاف است که از بازی خوب الناز شاکردوست در نقش مادر ارغوان صحبتی نشود . شاکردوست اگر چه به دلیل ضعف داستان نویسی در سکانس هایی از فیلم اغراق را چاشنی هنر خود کرده است اما به واقع از پس نقش به خوبی برآمده و نشان داد که بازی او رفته به رفته پخته تر می شود . سروش صحت در نقش پدر ارغوان همانند شخصیت های دیگر فیلم دچار ضعف های داستان نویسی شد اما « بیبدن» فیلمی پر التهاب که راوی پرونده جنایی و معماگونه آرمان و غزاله است. پرونده ای که در اذهان عمومی همچنان پر از علامت سوال هاست.

اولین و شاید پر رنگ ترین ضعف فیلم ساز در سکانس صحبت های سهیل و پدرش در زندان دیده می شود که براحتی به سوالات ذهن مخاطب پاسخ میدهد و اندک کنجکاوی و تمایل به تماشای ادامه فیلم را از بین می برد. در واقع بی بدن با سناریویی قابل پیش بینی برای مخاطب جذابیتی به وجود نمی آورد و حرف خاصی برای گفتن ندارد. پرداخت قصه به موضوع فضای مجازی و نقش پررنگ این بستر در بروز وقایع اینچنینی صرفا نمایشی و بی مایه است. شخصیت ها به درستی تعریف نشده اند و ابهامات بسیاری راجع به آنها وجود دارد .مثلاً کارکتر بازپرس پرونده باگ های بسیاری دارد و این باگ در سکانس گلاویز شدن او با پدر سهیل مشخص است و کاملا بیانگر عدم تعریف درست نقش یک بازپرس جنایی است که دستخوش احساسات میشود و حرکتی خلاف شخصیت حقیقی بازپرسان جنایی از خود نشان می دهد.

ضعف شخصیت پردازی در داستان در دیگر کارکترها هم به چشم میخورد و این موضوع نقطه ضعف اصلی فیلم به حساب می آید. اما جدا از نکات تاریک فیلم خالی از انصاف است که از بازی خوب الناز شاکردوست در نقش مادر ارغوان صحبتی نشود . شاکردوست اگر چه به دلیل ضعف داستان نویسی در سکانس هایی از فیلم اغراق را چاشنی هنر خود کرده است اما به واقع از پس نقش به خوبی برآمده و نشان داد که بازی او رفته به رفته پخته تر می شود . سروش صحت در نقش پدر ارغوان همانند شخصیت های دیگر فیلم دچار ضعف های داستان نویسی شد اما بازی خوب او در سکانس صحبت ازعروسی دخترش با شاکردوست نشان داد استانداردهای بالای بازیگری او می تواند در یک اثر ضعیف هم معجزه کند . در آخر باید بگویم که بی بدن با وجود کاستی ها ارزش یک بار دیدن را دارد . داستانی که هرچند در ذهن مخاطب آشناست اما سعی دارد نکات اخلاقی مهمی را گوشزد کند و نقش مهمی در توجه بیشتر متخصصان به مقوله سلامت اجتماعی داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha